Projekt "Regionalna Inicjatywa Doskonałości" 2019-2023
Projekt RID pt.: Innowacyjna żywność wysokiej jakości dla zdrowia społeczeństwa i zrównoważonego rozwoju – zintegrowany program rozwoju
badań naukowych i innowacji w zakresie nauk rolniczych i nauk weterynaryjnych na Uniwersytecie Warmińsko-Mazurskim w Olsztynie
Kierownik projektu: prof. dr hab. Małgorzata Darewicz
Katedra Biochemii Żywności
Pl. Cieszyński 1
Tel. 524 51 71
E-mail: darewicz@uwm.edu.pl
Biuro RID w dyscyplinie rolnictwo i ogrodnictwo:
Kierownik RID w dyscyplinie rolnictwo i ogrodnictwo:
prof. dr hab. Agnieszka Pszczółkowska
Tel. 523 32 46
Email: agnieszka.pszczolkowska@uwm.edu.pl
Asystent Kierownika dyscypliny - dr inż. Monika Makowska
Katedra Genetyki, Hodowli Roślin i Inżynierii Biosurowców
Pl. Łódzki 3 pok.410
Tel. 523 48 80
Email: monika.makowska@uwm.edu.pl
Przyjmowanie dokumentów:
wtorek i czwartek godz. 9.00-11.00
Projekt finansowany w ramach programu Ministra Edukaci i Nauki
pod nazwą "Regionalna Inicjatywa Doskonałości" w latach 2019-2023,
nr projektu 010/RID/2018/19, kwota finansowania 12.000.000 złotych.Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, 10-719 Olsztyn, ul. Michała Oczapowskiego 8
Tel. 89 523 32 46, 523 48 80, e-mail: rid@uwm.edu.pl, www.uwm.edu.pl